Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că echipa CFR Cluj a făcut meciul perfect şi a subliniat că nici măcar nu a îndrăznit să viseze că va învinge Farul Constanţa cu scorul de 3-0, în etapa a XXII-a din Superliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine şi pentru echipă a fost meciul perfect. Nici în visurile cele mai frumoase nu credeam că vom câştiga cu 3-0 la Farul. Am făcut presing exact cum trebuie, dar cel mai important a fost primul gol, ne-a dat aripi şi a venit de la un jucător pe care mi l-am dorit cel mai mult (n.r. - Krasniqi). Mi-aş dori să-l antrenez mai mult, să câştige şi el un trofeu şi apoi să plece mai departe. E un jucător modest, cuminte, iese bine la teste. De la portar până la ultmul intrat, toţi merită felicitări", a spus Petrescu la interviul de după meci.

Dan Petrescu a mai spus că cel puţin cinci echipe vor lupta la titlu şi a subliniat că, în opinia sa, fiecare formaţie ar trebui să fie antrenată de tehnicieni cu licenţa pro.

CFR Cluj este noul lider al Superligii, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a XXII-a a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.