Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a dat vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru înfrângerea din meciul cu FCSB, acuzându-l pe central că l-a eliminat prea uşor pe Susici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E prima înfrângere în campionat, pe teren propriu, după foarte mult timp. Un meci disputat, decis de o mare greşeală de arbitraj. În opinia mea, la un derbi nu ai voie să dai un asemenea cartonaş roşu. După care am avut o fază în care Petrila era singur cu portarul, a dat henţ şi nu a fost, după care în ultimul minut... Noi am luat gol în minutul 96 şi a lăsat cinci la Craiova. Acum, a fluierat cu zece secunde înainte, nu cumva să egalăm. Au fost faze pe final în care trebuie să mai lase un minut sau două. Noi am luat gol mereu peste minutele arătate, dar presiunea care a fost pusă s-a văzut pe teren, arbitrul a decis meciul, asta e realitatea. Nu am ce să le reproşez băieţilor mei. Ce să facă? Au jucat în zece, s-au bătut, am primit autogol, am avut ocazie mare în minutul 94, dar nu ai cum să joci 10 contra 11 decât dacă este un cartonaş roşu foarte clar. La un asemena nivel, niciodată nu o să primim noi dacă jucăm în deplasare, la Craiova sau la FCSB, un roşu aşa. Poate să facă orice adversarul. Dar asta e fotbalul şi mergem înainte. Mă gândeam că vor fi greşeli şi chiar a fost o greşeală mare. (n.r. - despre faptul că nu au avut niciun şut pe poartă până în prelungiri) Corect, nici Real Madrid nu a avut niciun şut, a pierdut 4-0 cu Barcelona, se pot întâmpla meciuri din astea, era un meci echilibrat, pentru noi era bun şi egalul, pentru ei numai victoria, dar per total dacă era un egal nu se supăra nimeni. La Craiova am pierdut în minutul 96, nu mai trebuia să fie al şaselea minut şi nu cred că Craiova ne-a dominat. Astăzi, nu cred că a fost un joc bun, dar nici cei de la FCSB nu au avut prea multe ocazii în prima repriză. Dar 11 contra 10 e mai uşor să joci, suntem toţi foarte supăraţi, e o criză, care trebuia să vină la un moment dat, trebuie să ştim să trecem pestea ea. Nu a fost aşteptată, am zis că la titlu ne vom bate până în ultimul meci şi titlul se va decide în ultimul meci. Şi Craiova a intrat în cursa asta, eu am spus asta de la începutul play-off-ului, că va fi şi Craiova în lupta pentru titlu. Nu mai sunt jucătorii de experienţă care erau, mai sunt 2-3, nu mai e ca înainte, dar presiunea s-a văzut. Eu mă aşteptam mai mult de la toţi, dar la final nu am avut ce să le reproşez, în zece a fost foarte greu. Nu sunt supărat nici pe Susici. Nu a fost un fault de roşu, la mijlocul terenului, din lateral... Ce fault de roşu e ăsta? Noi am avut faulturi împotriva noastră de zece ori mai grave. Au fost foarte multe momente care ne-au dezavantajat şi asta m-a supărat. (n.r. - ce va conta în lupta pentru titlu) Forma, norocul, arbitrajul, toate ",a declarat Petrescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte. Este prima victorie a FCSB pe terenul echipei CFR Cluj după opt ani.

Golul a fost marcat de Octavian Popescu ‘74.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.