Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, spune că ar fi o ruşine pentru echipa sa să nu se califice nici în acest sezon în play-off-ul Ligii I, şi că speră ca unii dintre colegii săi să nu-şi “dea cu pumnii în cap” atunci când vor pleca de la gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sperăm ca noi să fim mai concentraţi, să respectăm ceea ce ne spune Mircea Rednic. Acum poate nu suntem concentraţi, nu suntem atenţi la ce ne spune dânsul, trebuie să facem asta pentru că vine iarna şi să vedem cine mai rămâne la echipă. E păcat pentru că trec etapele, trec punctele şi să jucăm din nou în play-out va fi din nou o ruşine şi vom scrie din nou o pagină neagră în istoria acestui club, nu vreau să se întâmple din nou asta. Sper ca mâine să ne trezim toţi. Am mai trăit anul trecut această dezamăgire şi sper să nu se repete. Eu am vorbit cu colegii le-am zis de nenumărate ori în vestiar că să ai şansa să fii la un asemenea club şi să nu profiţi de ea e destul de grav, poate că în lunile următoare când nu vor mai fi aici îşi vor da cu pumnii în cap şi o să regrete, o să îşi aducă aminte de mine. Atmosfera e bună dar din păcate nu prea avem rezultate”, a declarat Nistor într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul dinamovist nu ştie daca va fi titular în partida de marţi cu CFR Cluj, meci pe care îl consideră capital pentru echipa sa: “Nu ştiu dacă voi fi titular, vom lua o decizie împreună cu staful tehnic. Eu cred că e un meci capital pentru noi, pentru că ne-am mai apropia cu o victorie de locurile pe care le-am putea ocupa. E fosta mea echipă, am amintiri frumoase, îmi revăd unul dintre cei mai buni prieteni, Arlauskis, şi sper ca eu să fiu cel care pleacă mâine bucuros. CFR are jucători foarte valoroşi, cu trofee în spate, dar sperăm că mâine să încărcăm şi să câştigăm. Eu ar trebui să demonstrez pe teren şi dacă voi juca cu siguranţă voi face acest lucru. Ultimul meci câştigat acasă a fost în august, cu Hermannstadt, e dureros, dar poate cu ajutorul lui nea Mircea reuşim să ieşim din această pasă proastă. Toţi ne dorim să ieşim din această pasă proastă, din păcate nu am reuşit, trebuie să muncim mai mult, să punem capul în pământ. CFR are foarte mulţi jucători cu experienţă, e o echipă închegată. Din câte am văzut, toate echipele îşi dau viaţa cu Dinamo nu cred că ne vor lua de sus, nu cred că ar face acest lucru, pentru că au mai rămas puţine meciuri, vor veni foarte montaţi”.

Partida Dinamo – CFR Cluj, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.