La 40 de ani, retras recent din activitate, Dan Carter s-a lansat în provocarea de a marca 1.598 de lovituri de penalizare (la fel ca numărul înscris pentru All Blacks) în 24 de ore, pentru a strânge fonduri pentru Unicef ​​în favoarea copiilor defavorizaţi din insulele Pacificului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Carter a recunoscut că a ajuns să scrâşnească din dinţi din cauza "durerii mari" la cvadricepşi, având nevoie de masaj regulat. "Dar când faci ceva mult mai mare decât tine şi vezi donaţiile care apar pe ecran, te inspiră cu adevărat să rezişti”, a adăugat el.

Carter a afirmat că a fost foarte emoţionat la finalul acestor 24 de ore, subliniind că prioritatea sa "imediată" este să meargă să doarmă.

Această performanţă i-a permis lui Dan Carter să strângă 380.000 de dolari din Noua Zeelandă (240.000 de euro) pentru a îmbunătăţi canalizarea pentru 134.000 de copii din Kiribati, Insulele Solomon şi Vanuatu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.