Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa,a declarat, duminică, după meciul cu Poli Iaşi, pierdut cu scorul de 0-1, că se gândeşte să renunţe la contractul pe care îl are cu gruparea giurgiuveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În momentul ăsta echipa este mai modestă decât anul trecut şi mă gândesc să renunţ. Avem un lot în momentul ăsta… nu ştiu dacă este de play-off. Nu vreau să-l păcălesc pe domnul Niculae, mi-a oferit o şansă. Nu e laşitate. Îi mulţumesc pentru că a oferit toate condiţiile pentru a se aduce jucători. Vreau acum o perioadă de linişte, să rup orice legătură cu toată lumea”, a spus Alexa la Look Sport.

El a menţionat că l-a dezamăgit Gigi Becali prin reacţia avută după incidentul dintre tehnician şi Anamaria Prodan: “E o mare dezamăgire ca om, aveam altă impresie”.

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golul a fost marcat de Frăsinescu, în minutul 43.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.