Jucătorul echipei Buffalo Bills, Damar Hamlin, care a fost, luni, victima unui stop cardiac în timpul unui meci, continuă să se recupereze şi a postat pe Instagram un mesaj pentru a mulţumi milioanelor de oameni care i-au fost alături.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când oferi dragoste adevărată în lume, aceasta ţi se întoarce de trei ori mai mult. Dragostea a fost copleşitoare, dar sunt recunoscător pentru fiecare persoană care s-a rugat pentru mine. Am adus lumea împreună. Dacă mă cunoşti, ştii că asta nu poate decât să mă facă mai puternic. Încă este un drum lung de parcurs, continuaţi să vă rugaţi pentru mine!", a spus sportivul.

Luni, jucătorul a suferit un stop cardiac în timpul unui meci. Hamlin a primit primul ajutor medical rapid, iar acesta care a durat mai mult de jumătate de oră, ESPN raportând că s-a efectuat masaj cardiac. Era atunci primul sfert între Bills şi Bengals, iar apărătorul, care se află la al doilea sezon în NFL, tocmai se prăbuşise la pământ, imediat după ce şi-a revenit dintr-un şoc violent după un placaj. El a fost internat la terapie intensivă, iar vineri i s-a scos tubul respirator.

Meciul a fost oprit şi nu se va mai disputa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.