Jucătoarea ucraineană de tenis Daiana Iastremska, semifinalistă la Australian Open, a lansat un nou single, "Hearts", o colaborare cu artistul ceh Rodan şi rapperul leton Loopout, dedicat Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub numele D.Y., Iastremska lansase câteva single-uri pe platformele de streaming în 2020 şi 2021.

"În februarie sper că va ieşi un cântec nou. Nu este doar al meu. Vom fi trei dintre noi, trei ţări diferite, care ne-am adunat şi am făcut un cântec frumos", declarase Daiana, în ianuarie, la Australian Open.

Având ca fundal războiul din Ucraina, "Hearts" descrie sunetul bombelor care explodează peste un oraş înainte de a-i încuraja pe ascultători să "ardă toate temerile".

"Acesta este un alt memento pentru toţi oamenii despre ţara mea, despre copii şi despre faptul că avem nevoie de sprijin. Ştiu că oamenii uită şi se plictisesc de război, dar trebuie să fim curajoşi şi să rămânem uniţi. Acest cântec este despre putere şi maturitate", a spus Iastremska.



Numărul 26 mondial va evolua săptămâna viitoare la San Diego.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.