Mijlocaşul Alexandru Curtean a declarat că formaţia sa, AFC Hermannstadt, a demonstrat prin parcursul în Liga a II-a şi în Cupa României că este o echipă bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eram încântaţi că jucăm finala, dar nu am venit să facem figuraţie. Din păcate am făcut câteva greşeli şi s-a văzut. Craiova e o echipă mai valoroasă decât noi. Noi suntem o echipă înfiinţată acum trei ani. Am reuşit să promovăm şi să scoatem patru echipe din prima ligă în Cupă. Cred că am demonstrat că suntem o echipă bună. Credem în continuare că am fi putut face mai mult şi în această seară. Suntem pregătiţi pentru Liga I şi am arătat azi că avem faţă de Liga I", a spus jucătorul.

CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.