Cursele de trap pe Hipodromul Ploieşti au fost suspendate, după ce Hotărârea de Consiliu Local privind aprobarea Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2022 a fost atacată în contencios administrativ. Anunţul privind suspendarea curselor a fost făcut vineri, de către oficialii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, care administrează Hipodromul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Cursele de trap pe Hipodromul Ploieşti se suspendă din nou ca urmare a faptului că, ieri, 7 aprilie, a fost formulată o acţiune la instanţa de contencios administrativ (Tribunalul Prahova)  împotriva Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 100, din data de 23 martie 2022, prin care a fost aprobat Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap din acest an. Drept consecinţă, Instituţia Prefectului Judeţului Pahova a informat Consiliul Local Ploieşti că «în conformitate cu prevederile articolului 3, alineatul 3, din Legea nr. 554/2004 – Legea contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, până la soluţionarea cauzei, actul atacat este suspendat de drept»”, anunţă, vineri după amiază, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Hotărârea privind aprobarea Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2022 a fost votată de către consilierii locali ploieşteni în 23 martie. Documentul a fost atacat în instanţă de către Asociaţia Calului de Trap. 
 
Este a doua oară când cursele de trap au fost suspendate pe Hipodromul din Ploieşti, aceeaşi decizie fiind luată şi în luna august a anului trecut, din aceleaşi motive.
 
Oficialii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti anunţă de asemenea că s-a luat decizia ca, având în vedere prognoza meteo pentru acest weekend, şi cursele de galop programate pentru reuniunea de duminică să fie amânate pentru duminică, 17 aprilie 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.