Cursele de trap pe Hipodromul Ploieşti au fost suspendate, după ce Hotărârea de Consiliu Local privind aprobarea Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2022 a fost atacată în contencios administrativ. Anunţul privind suspendarea curselor a fost făcut vineri, de către oficialii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, care administrează Hipodromul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cursele de trap pe Hipodromul Ploieşti se suspendă din nou ca urmare a faptului că, ieri, 7 aprilie, a fost formulată o acţiune la instanţa de contencios administrativ (Tribunalul Prahova)  împotriva Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 100, din data de 23 martie 2022, prin care a fost aprobat Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap din acest an. Drept consecinţă, Instituţia Prefectului Judeţului Pahova a informat Consiliul Local Ploieşti că «în conformitate cu prevederile articolului 3, alineatul 3, din Legea nr. 554/2004 – Legea contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, până la soluţionarea cauzei, actul atacat este suspendat de drept»”, anunţă, vineri după amiază, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.
 
Hotărârea privind aprobarea Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2022 a fost votată de către consilierii locali ploieşteni în 23 martie. Documentul a fost atacat în instanţă de către Asociaţia Calului de Trap. 
 
Este a doua oară când cursele de trap au fost suspendate pe Hipodromul din Ploieşti, aceeaşi decizie fiind luată şi în luna august a anului trecut, din aceleaşi motive.
 
Oficialii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti anunţă de asemenea că s-a luat decizia ca, având în vedere prognoza meteo pentru acest weekend, şi cursele de galop programate pentru reuniunea de duminică să fie amânate pentru duminică, 17 aprilie 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.