Fundaşul francez Raphael Varane a declarat, duminică seară, că este foarte mândru de jucătorii din naţionala Franţei, care. deşi au pierdut finala Cupei Mondiale în faţa Argentinei, au luptat până la capăt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem foarte dezamăgiţi. Noi am dat totul. Ne-am confruntat cu multe obstacole în timpul competiţiei, ne-am luptat până la final. Nu ne-am dat bătuţi. Astăzi, timp de o oră, nu am fost în joc. Ne-am întors şi am fi putut câştiga şi noi. Foarte mândru de francezi, de acest grup. Am dat totul, ţinem capul sus. Am revenit în meci, a fost complicat. S-a întâmplat foarte repede. Ne-am revenit  fizic, eram mai buni decât ei. Nu am fost departe de a reuşi să răsturnăm meciul, care începuse prost. Există o putere mentală în acest grup, multă inimă. Ne-a permis să ajungem în finală. Dar asta nu a fost suficient pentru a câştiga", a declarat Varane.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018. Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.