Fundaşul Braziliei, Thiago Silva, a declarat, vineri seară, că este greu să-şi găsească cuvintele după eliminarea în sferturile Cupei Mondiale, în faţa Croaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În fotbal, depinzi de ce face cealaltă echipă şi ne-am confruntat cu o echipă de mare calitate. Poate am fi putut juca mai bine uneori, dar nu suntem obişnuiţi să suferim astfel de contraatacuri bine organizate. Este cu adevărat trist, dar asta este. Trebuie să mergem înainte. Sunt mândru de ceea ce a făcut toată lumea, dar asta e fotbalul. E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi. Am experimentat deja dezamăgiri în viaţa mea, când eşuezi pentru un obiectiv atât de important, mă doare foarte mult. Trebuie să încercăm să trecem peste asta. De fiecare dată când cădeam, mă ridicam. Vom vedea, dar s-ar putea să nu mai am niciodată această oportunitate.”, a spus Thiago Silva.

Una dintre marile favorite la câştigarea titlului mondial, Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a pierdut în faţa naţionalei Croaţiei, scor 2-4, la loviturile de departajare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.