Atacantul echipei Chelsea, Raheem Sterling, s-a întors acasă pentru a fi alături de familie care, potrivit presei engleze, ar fi fost victima unui jaf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harry Kane, căpitanul Angliei, a vrut să-l susţină public pe Raheem Sterling: "Ne gândim foarte mult la el şi la familia lui, Nu este uşor pentru un coechipier să treacă prin astfel de situaţii. Trebuie să vedem cum va evolua acest lucru în fiecare zi. El va lua cea mai bună decizie pentru el însuşi. Sperăm să-l revedem curând".

Antrenorul, Gareth Southgate, a vorbit cu jucătorul său pentru a-l susţine moral înainte de întoarcerea sa în Anglia. "El este mai important decât orice", a spus selecţionerul englez.

Sterling are trei copii.

Anglia, cu sau fără Raheem Sterling, va înfrunta sâmbătă (20.00) formaţia Franţei, pentru un loc în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.