Portarul Hugo Lloris a devenit recordmanul de selecţii în naţionala Franţei, cu 143 de meciuri. El este foarte fericit pentru calificarea naţionalei Franţei în semifinalele Cupei Mondiale, dar trist pentru coechipierul său de la Tottenham, Harry Kane, care a ratat un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit, a fost o seară specială, mai ales în faţa Angliei, unde joc de 10 ani...Cel mai bun mod de a sărbători era să câştigăm. Dar nu vă ascund că sunt şi trist, pentru că un coechipier, un om pe care îl respect enorm şi-a asumat responsabilitatea într-un moment dificil, dar a ratat. ESte unul dintre cei mai buni jucători din lume", a spus Lloris.

 

Echipa naţională de fotbal a Franţei a învins sâmbătă Anglia, scor 2-1, în sferturile Cupei Mondiale şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Harry Kane a ratat un penalti pentru englezi.

Franţa a deschis scorul în minutul 17, când Griezmann i-a pus mingea lui Tchouameni şi acesta a înscris. Englezii au egalat în minutul 54, la un penalti dat de arbitrul brazilian Sampaio pentru un fault al lui Tchouameni la Saka. Kane a transformat înscriind al 53-lea său gol pentru naţionala Albionului.

Anglia a avut o bară, prin Maguire, în minutul 70, dar cei care au înscris au fost francezii. Pickford a scos mai întâi cu un reflex senzaţional şutul lui Giroud, iar din cornerul care a urmat acelaşi Giroud a înscris şi el golul său cu numărul 53 pentru naţionala Franţei.

Anglia a avut şansa egalării la un fault în careu făcut de Theo Hernandez asupra lui Mount, abia intrat. Arbitrul a consultat VAR şi a acordat penalti, ratat însă de Kane, care a tras peste poartă.
 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.