Căpitanul naţionalei Angliei, Harry Kane, a declarat, sâmbătă seară, că este mândru de coechipierii săi şi a afirmat că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru penaltiul ratat la meciul cu Franţa, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această seară (sâmbătă) ne-am creat cele mai bune şanse. Dar ştim cu toţii că marile meciuri se joacă pe detalii. Şi s-au întors în favoarea lor.. Primul penalti a fost excelent, iar al doilea nu l-am executat aşa cum mi-am dorit. O să doară, pentru că eram foarte încrezători în ceea ce făceam. Nu aş putea fi mai mândru de băieţi. O Cupă Mondială este o dată la patru ani, nu este ca şi cum vom mai avea o şansă anul viitor. Dar am avut o Cupă Mondială excelentă şi totul s-a rezumat la un mic detaliu pentru care îmi asum responsabilitatea. Nu sunt îngrijorat de echipă. Avem talente mari şi Euro are loc într-un an şi jumătate. Este fotbal, e sport, uneori trebuie să accepţi lucrurile şi să mergi mai departe", a spus el.

Echipa naţională de fotbal a Franţei a învins sâmbătă Anglia, scor 2-1, în sferturile Cupei Mondiale şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Harry Kane a ratat un penalti pentru englezi.

Franţa a deschis scorul în minutul 17, când Griezmann i-a pus mingea lui Tchouameni şi acesta a înscris. Englezii au egalat în minutul 54, la un penalti dat de arbitrul brazilian Sampaio pentru un fault al lui Tchouameni la Saka. Kane a transformat înscriind al 53-lea său gol pentru naţionala Albionului.

Anglia a avut o bară, prin Maguire, în minutul 70, dar cei care au înscris au fost francezii. Pickford a scos mai întâi cu un reflex senzaţional şutul lui Giroud, iar din cornerul care a urmat acelaşi Giroud a înscris şi el golul său cu numărul 53 pentru naţionala Franţei.

Anglia a avut şansa egalării la un fault în careu făcut de Theo Hernandez asupra lui Mount, abia intrat. Arbitrul a consultat VAR şi a acordat penalti, ratat însă de Kane, care a tras peste poartă.
 



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.