Atacantul Olivier Giroud a declarat, sâmbătă seară, că speră ca naţionala Franţei să ajungă cât mai departe la Cupa Mondială din Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este extraordinar. Ne-am descurcat foarte bine în defensivă. Această victorie îmi aminteşte puţin de Belgia din 2018 (1-0, în semifinale). „Grizi” (n.r. - Griezmann) mi-a dat minge grozavă. Este minunat pentru echipă. A fost un joc foarte mare, ştiam potenţialul Angliei. Am avut o performanţă foarte solidă, cu multă generozitate. Am încercat să lovim puternic pe contraatac. Ne-am folosit mintea. Sunt super mândru de această echipă. Sper că vom ajunge cât mai departe", a spus el.

Olivier Giroud a marcat golul victoriei Franţei în meciul cu Anglia, scor 2-1, care a dus selecţionata franceză în semifinalele competiţiei.

În semifinale, Franţa va evolua contra naţionalei Marocului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.