Fundaşul naţionalei Angliei, Eric Dier, a comentat, sâmbătă, interdicţia vânzăriii de alcool în jurul celor opt stadioane ale Cupei Mondiale, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În primul rând, îmi place să cred că te poţi distra fără să bei alcool. Este important să spunem asta", a afirmat el.

"Depinde de noi pe teren să aducem bucurie fanilor. Am simţit că în toate meciurile pe care le-am jucat, atmosfera (în tribune) depinde de stilul de joc care este oferit. Deci depinde de noi, şi de toate echipele din turneu, să jucăm fotbal interesant. Asta va genera atmosfere frumoase pe stadioane”, a precizat Dier.

În plus, jucătorul lui Tottenham a fost chestionat cu privire la conferinţa de presă controversată susţinută de Gianni Infantino dar a refuzat să reacţioneze la acest subiect: „Nu am văzut şi nu am auzit nimic din această conferinţă de presă. . Mi s-a spus despre asta, dar nu am avut ocazia să o văd".

Dier nu a dorit să răspundă la întrebări extra-sportive: "Pentru noi, jucătorii, este greu. Venim aici şi suntem chestionaţi pe acest gen de subiect. M-am gândit că voi avea acest tip de întrebare astăzi. De exemplu, această Cupă Mondială a fost acordată Qatarului în 2016, eu aveam 16 ani la acea vreme (n.r. - a fost atribuită în 2010), îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. Este o Cupă Mondială şi suntem cu toţii mândri să reprezentăm Anglia jucând fotbal. Până la urmă, suntem fotbalişti, nu politicieni”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.