Federaţia Portugheză de Fotbal (FPF) a dat publicităţii un comunicat în care dezminte un articol din publicaţia Record, potrivit căruia Cristiano Ronaldo a ameninţat că va părăsi echipa deoarece a fost rezervă la meciul cu Elveţia, scor 6-1, de la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Informaţiile lansate joi arată că Cristiano Ronaldo a ameninţat că va părăsi echipa naţională în timpul unei conversaţii cu Fernando Santos, selecţionerul naţionalei”, se menţionează în comunicat.

„FPF clarifică faptul că în niciun moment căpitanul echipei naţionale, Cristiano Ronaldo, nu a ameninţat că va părăsi naţionala în timpul şederii în Qatar. Cristiano Ronaldo îşi construieşte în fiecare zi un palmares unic în slujba echipei naţionale şi a ţării, care trebuie respectat şi care atestă gradul său incontestabil de angajament faţă de echipa naţională. De altfel, gradul de dăruire al jucătorului cel mai selecţionat de Portugalia a fost din nou demonstrat – dacă a fost cazul – în victoria împotriva Elveţiei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022. Echipa naţională – jucători, antrenori şi structura FPF – este, aşa cum a fost încă din prima zi, pe deplin angajată şi entuziasmată în construirea a ceea ce ţara îşi doreşte să fie cea mai bună participare a Portugaliei la o Cupă Mondială", se arată în comunicatul forului portughez.

Marţi, împotriva Elveţiei, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost rezervă, lucru care nu s-a mai întâmplat de aproape 15 ani la naţionala Portugaliei. Ronaldo a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Gonçalo Ramos – autor al unei triple şi al unei pase decisive în victoria repurtată în faţa Elveţiei cu scorul de 6-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.