Jucătorul echipei Insulelor Fiji, Sam Matavesi, este incert pentru meciul împotriva Angliei, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, de duminică, după ce a trebuit să se întoarcă în ţara sa natală în urma decesului tatălui său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Seremaia Baï a declarat miercuri că Matavesi s-a întors marţi în Anglia, unde s-a născut.

Este al doilea deces care afectează echipa Fiji de la Cupa Mondială, după moartea fiului de 7 ani al lui Josua Tuisova. Dar Tuisova a ales să rămână cu echipa naţională şi să fie prezent la înmormântarea fiului său în Fiji.

Tatăl lui Sam, Sireli Matavesi, a fost la rândul său jucător de rugby şi s-a stabilit în Cornwall (sud-vestul Angliei) după ce a făcut un turneu în anii 1980. Cei trei fii ai săi au excelat, de asemenea, în acest sport, Sam şi fratele său Josh fiind selecţionaţi în echipa naţională.

O decizie finală cu privire la posibilitatea ca Sam Matavesi, în vârstă de 31 de ani, să joace împotriva Angliei va fi luată în următoarele două zile, a precizat Seremaia Bai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.