Selecţionerul Australiei, Eddie Jones, a fost huiduit copios de fani după ce echipa sa a pierdut meciul cu Fiji, scor 15-22, la Cupa Mondială de rugby din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dar pentru Jones, reacţia fanilor nu a fost o surpriză şi a preferat să fie ironic pe această temă: "Sunt obişnuit, o merit şi merit şi mai rău. Ar putea să arunce în mine şi cu baghete şi croissante".

Eddie Jones este şi în conflict cu presa australiană, după ce a ales să lase pe tuşă anumiţi jucători experimentaţi.

Întrebat despre posibila lipsă a unui număr 10, aşa cum a subliniat Sonny Bill Williams, el a profitat de ocazie pentru a-l aborda pe fostul All Black: "Poate aş putea deveni consultant şi să mă duc la televizor, ca el, să am mereu dreptate? Aceasta este o echipă pentru viitor şi nu am regrete. Construiesc o echipă pentru viitor şi este normal să avem dificultăţi, dureri de creştere".

"Ca la fiecare meci, înveţi din ceea ce ai făcut şi chiar din ceea ce vei face săptămâna viitoare. Nu am jucat bine şi trebuie să luăm lucrurile pozitive pentru săptămâna viitoare. Au fost variante şi nu unele bune. Mai este o săptămână pentru a îmbunătăţi", a spus el.

În primul meci de la Cupa Mondială, Australia a învins Georgia, scor 35-15, şi va juca la 24 septembrie cu Ţara Galilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.