Reprezentativa Australiei a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 40-6, de selecţionata Ţării Galilor, în grupa C de la Cupa Mondială. În timp ce galezii şi-au asigurat calificarea în sferturi, australienii sunt la un pas de eliminare, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1987, anul înfiinţării competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După meci, selecţionerul australian Eddie Jones şi-a cerut scuze, dar nu vrea să demisioneze. "Aş vrea să îmi cer scuze fanilor australieni. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acest rezultat. Este foarte dureros. M-am întors în Australia pentru a încerca să ajut cât mai mult posibil. Rezultatul din această seară nu-mi schimbă dorinţa de a ajuta. Rugbiul australian avea nevoie de cineva, am preluat frâiele cu scopul de a face mai bine", a spus Jones.

Deşi nu "caută scuze", Jones a subliniat tinereţea echipei sale - Australia este cea mai tânără echipă de la Cupa Mondială.

Fostul selecţioner al Japoniei şi al Angliei este conştient că nu el, ci federaţia australiană de fotbal, este cea care va decide asupra viitorului său: "Am voinţa şi capacitatea de a continua. Sunt mândru să fiu selecţionerul Australiei. Am lucrat non-stop de când am ajuns. Sunt total dedicat acestei echipe. Nu se poate pune la îndoială acest lucru".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.