La nouă luni după Lionel Messi, spaniola Jenni Hermoso a pozat în pat cu Cupa Mondială feminină. Ea a reprodus celebra fotografie făcută de atacantul argentinian a doua zi după triumful Argentinei în Qatar, la sfârşitul anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O pernă mare şi albă şi un zâmbet în colţul buzelor. Corpul ei întins pe o parte, cu braţul drept întins şi mâna stângă sprijinită pe trofeul de aur.

Cu o plapumă mai uşoară şi cu mult mai multe tatuaje decât La Pulga. Dar cu aceeaşi bucurie de a-şi fi împlinit visul, aşa a postat Jeni Hermoso o fotografie în social media.

 

Atacanta în vârstă de 33 de ani a fost una dintre jucătoarele cheie aie Spaniei în campania triumfală din Oceania. Jucătoarea de la CF Pachuca (Mexic), care a evoluat la Barça şi PSG (fostele cluburi ale lui Messi), a fost şi titulară la victoria de duminică, 1-0, în faţa Angliei, la Sydney.

De la festivitate, însă, ea s-a aflat în centrul unei polemici, în ciuda ei, deoarece Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal, a sărutat-o pe gură când i-a înmânat medalia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.