Echipa engleză FC Liverpool a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Leicester City, în Cupa Ligii Angliei. În aceeaşi competiţie, Manchester City a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-1 cu Newcastle, în timp ce Bournemouth, cu Ionuţ Radu titular, a învins pe Stoke City, cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condusă cu 1-0 de Leicester City încă din minutul 3, cînd a marcat Kasey McAteer, Liverpool a reuşit să revină abia în repriza secundă. A egalat Cody Gakpo, în minutul 49, iar în minutul 70 a înscris Dominik Szoboszlai, care i-a adus în avantaj pe „cormorani”. Diogo Jota a închis tabela în minutul 89 şi Liverpool s-a impus cu 3-1.

Într-un alt meci, Newcastle a reuşit să învingă echipa campioană, Manchester United, cu 1-0. Alexander Isak a fost autorul golului, în minutul 53. Guardiola nu l-a utilizat în acest meci pe Erling Haaland.

Portarul român Ionuţ Radu a fost titular în echipa lui Bournemouth, în victoria obţinută în faţa formaţiei Stoke City, scor 2-0. Radu a fost integralist, iar golurile echipei sale au fost înscrise de Dominic Solanke (min. 51) şi Joe Rothwell (min. 54).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.