Echipa italiană Atalanta Bergamo a învins joi, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia Spezia, în optimile de finală ale Cupei Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul sfert de oră al meciului dintre Atalanta şi Spezia a fost unul cu trei goluri înscrise. Lookman a reuşit o dublă pentru gazde, în minutele 10 şi 12, dar Albin Ekdal a readus pe Spezia în joc cu un gol marcat în minutul 14. Hateboer, în minutul 26, a refăcut avantajul de două goluri al Atalantei, însă Daniele Verde a redus din diferenţă în minutul 38 şi la pauză s-a intrat Atalanta – Spezia 3-2.

Repriza secundă a adus desprinderea Atalantei, în minutul 72, prin Hojlund, iar autogolul înscris de Ampadu în minutul 90 a închis tabela la 5-2 pentru Atalanta, care s-a calificat în sefrturile de finală ale Cupei Italiei.

În sferturile de finală, Atalanta va evolua cu Internazionale Milano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.