Echipele Manchester United, Brighton şi Sheffield United s-au calificat duminică în semifinalele Cupei Angliei, alături de Manchester City, echipă al cărei meci s-a disputat sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester United s-a impus cu 3-1 în faţa lui Fulham, după ce a fost condusă cu 1-0 prin golul lui Mitrovic, din minutul 50. În minutul 72 Fulham a avut doi jucători eliminaţi direct cu cartonaş roşu, pe Mitrovic şi Willian, iar soarta partidei s-a schimbat. Bruno Fernandes a transformat un penalti şi a egalat în minutul 75, Sabitzer i-a adus pe „diavoli” în avantaj în minutul 77, iar Bruno Fernandes a parafat calificarea în minutul 90+6, atunci când a reuşit dubla.

Brighton nu a avut probleme cu Grimsby Town, de care a trecut cu 5-0, prin golurile marcate de Undav (min. 6), Ferguson (min. 51 şi 70), March (min. 82) şi Mitoma (min. 90).

În ultimul sfert, Sheffield United a învins cu 3-2 pe Blackburn Rovers. Oaspeţii au condus cu 1-0, prin golul din penalti al lui Brereton (min. 21). Gazdele au egalat prin autogolul lui Gallagher, din minutul 28, dar Szmodics a adus iarăşi oaspeţii în avantaj, în minutul 60. Sheffield s-a impus pe final. În minutul 81 a egalat McBurnie, iar în primul minut al prelungirilor Doyle a înscris golul victoriei.

Semifinalele Cupei Angliei se vor disputa în zilele de 22 aprilie, când este programat meciul Manchester City – Sheffield United, şi 23 aprilie, când se va juca partida Brighton – Manchester United.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.