Revenit pe teren în meciul cu FC Cincinnati, Lionel Messi, care a intrat pe teren în repriza a doua, nu a reuşit să împiedice înfrângerea lui Inter Miami cu 1-0, sâmbătă seara, în MLS. Acest eşec pentru echipa starului argentinian a dus la eliminarea din cursa pentru play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda revenirii după accidentare a starului Lionel Messi, Inter Miami a fost eliminată din cursa pentru play-off-ul MLS după o înfrângere cu 1-0, sâmbătă, acasă cu FC Cincinnati. Numărul 10 argentinian a intrat pe teren în minutul 55 la 0-0, dar nu a putut împiedica liderul Conferinţei de Est să câştige meciul graţie unui gol al lui Alvaro Barreal (78).

Cu o victorie, Miami ar putea continua să viseze la calificarea în play-off-ul ligii americane. Dar clubul din Florida, penultimul din Est, este acum prea departe (33 p) pentru locurile de play-off, cu două meciuri rămase de disputat.

Absenţa lui Messi timp de patru meciuri a costat scump pe Inter Miami, care nu a mai câştigat de la victoria cu 4-0 din 20 septembrie în faţa celor de la Toronto. Septuplul câştigător al Balonului de Aur a revenit din pauza internaţională cu Argentina în septembrie, accidentat, şi a jucat doar 37 de minute împotriva lui Toronto, înainte de a fi forţat să iasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.