Vicecampioana en-titre a României la baschet masculin, CSM Oradea, a fost acceptată direct în grupele FIBA Europe Cup, competiţie în care a câştigat medaliile de bronz în stagiunea trecută. CSO Voluntari va juca în preliminariile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În stagiunea 2021-2022, un număr de 33 de echipe s-au înscris în FIBA Europe Cup, iar între acestea se numără şi medaliata cu bronz din sezonul trecut, CSM Oradea, care va juca direct în faza grupelor.

Celor peste 30 de echipe li se vor alătura în grupe şi formaţii eliminate din preliminariile Basketball Champions League, fază în care va evolua şi campioana României, U BT Cluj.

În FIBA Europe Cup, 14 echipe vor intra direct în grupe, iar celelalte 19 vor evolua în turnee preliminare, programate între 27 septembrie şi 1 octombrie. 

În urna a treia din cinci valorice a fost repartizată CSO Voluntari, aflată la prima apariţie continentală. Doar câştigătoarele turneelor preliminare vor avansa în grupe.

Tragerea la sorţi a turneelor preliminare şi a grupelor din FIBA Europe Cup va avea loc în 19 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.