Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11), într-un meci restant din sferturile competiţiei, care a fost, de altfel, primul oficial în România după şase luni de la întreruperea cauzată de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida s-a disputat la Sala Polivalentă din Bucureşti fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare.

CSM Slatina a rămas fără aportul Soniei Vasiliu încă din prima repriză, când a suferit o accidentare gravă la genunchiul drept.

Un alt meci restant din sferturi, între Dunărea Brăila şi SCM Râmnicu Vâlcea, nu s-a mai jucat, după ce formaţia brăileană a anunţat, miercuri, că se retrage din Cupa României la handbal, ca urmare a faptului că nouă persoane din cadrul echipei au fost testate pozitiv cu coronavirus, iar în lot au mai rămas doar opt jucătoare apte.

Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în semifinale. Acestea se vor disputa sâmbătă, între SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid (ora 11.00), respectiv CSM Bucureşti – Gloria Buzău (18.00).

Finalele sunt programate duminică, de la orele 11.30 şi 18.00, între învinsele, respectiv între învingătoarele din semifinale.

În 2019, Cupa României a revenit echipei CSM Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.