CSM Bucureşti a anunţat, vineri, că doreşte ca sportiva Cristina Neagu să joace în continuare pentru echipa de handbal a clubului din Capitală, menţionând că i-a făcut o propunere în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Primăria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, făcea în urmă cu aproape doi ani eforturi uriaşe pentru a o readuce în ţară pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti. La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraofertă Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei”, se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti.

Clubul a precizat că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înţelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât şi a condiţiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale şi condiţii de pregătire sportivă. “În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare”, menţionează gruparea.

În comunicat se adaugă faptul că Primăria Capitalei îşi reiterează sprijinul pentru dezvoltarea sportului de masă şi de mare performanţă, însă nu poate susţine, cel puţin anul acesta, majorări de cheltuieli care ar putea genera discrepanţe evidente faţă de alte alocări bugetare necesare dezvoltării oraşului sau îmbunatăţirii vieţii de zi cu zi a bucureştenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.