Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Krim Ljubljana, scor 25-23 (12-11), şi rămâne liderul grupei A. Căpitanul Cristina Neagu a revenit pe teren, în urma unei accidentări la antrenamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Lazovici 5 goluri, Cvijici 4, Barbosa 4.

Cristina Neagu a revenit pe teren, în urma unei accidentări la antrenamente, survenită la câteva zile după alte două săptămâni de izolare ca urmare a testării pozitive a handbalistei la Covid-19.

În etapa a VI-a, în grupa A s-au mai meciurile FTC Budapesta – SG BBM Bietigheim 24-35 şi Rostov – Team Esbjerg 28-24. Disputa Vipers - Metz este amânată din motive pandemice. După şapte etape, CSM Bucureşti este lider, cu 10 puncte, urmată de Rostov-Don 9 şi Vipers 7.  

Şi în grupa B au fost amânate două meciuri din motive pandemice, inclusiv cel dintre SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost. SCM are trei jucătoare testate pozitiv în lot şi ajunge la a treia partidă amânată, după cea cu Podravka şi Borussia Dortmund.

În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca pe teren propriu, tot cu Krim Ljubljana, în 14 noiembrie.

Anterior, CSM a obţinut rezultatele: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers, 25-19 cu FTC Budapesta şi 33-22 cu SG BBM Bietigheim. CSM are şi un meci amânat din motive pandemice, cu Rostov-Don.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.