Sorin Cristian Bustea a semnat, vineri, un contract, pe o durată de 1 sezon şi jumătate, cu echipa CSA Steaua, antrenată de Daniel Opriţa. Este primul transfer efectuat de Steaua Bucureşti, în perioada de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt foarte fericit pentru alegerea pe care am făcut-o şi abia aştept să joc pe noul stadion. A contat foarte mult că am mai lucrat în trecut, cu ei, şi cunosc foarte bine, atât sfaff-ul, cât şi grupul de aici, care m-a primit foarte bine. Sper că mă voi adapta rapid şi vom realiza rezultate bune pentru a-i mulţumi pe suporterii noştri minunaţi, care sunt mereu alături de echipă şi o susţin necondiţionat.”, a declarat Cristian Bustea la semnare contractului cu Steaua.
 
Cristian Bustea (27 de anişi 1,75 înălţime) este un fotbalist polivalent, care a jucat de a lungul carierei ca fundaş dreapta, mijlocaş central sau de bandă. Acesta şi-a încheiat în decembrie 2021 contractul cu UTA Arad, echipă pentru care a înscris de cinci ori în 50 de partide.
 
În cariera sa, a mai evoluat pentru Daco-Getica şi Sportul Snagov, având la activ 140 de partide jucate în primele două ligi ale României.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.