Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord de principiu cu Adrian Falub, pentru preluarea funcţiei de antrenor coordonator/director tehnic al echipei de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Negocierile finale vor avea loc la începutul săptămânii viitoare şi au în vedere perfectarea unui contract valabil pe o perioadă de doi ani.

În vârstă de 47 de ani, Adrian Falub şi-a început cariera de fotbalist la Unirea Dej în Liga a IV-a. În 1989 a fost transferat la Universitatea Cluj, pentru care a jucat timp de nouă sezoane. În anul 1996, Adrian Falub a jucat la FC Basel şi, după un an, s-a întors la formaţia clujeană. A mai evoluat la echipele Gloria Bistriţa şi FC Naţional Bucureşti, iar în anul 2002 a plecat în Cipru, la Digenis Akritas Morphou, unde şi-a şi încheiat cariera.

În cei 13 ani de când activează ca antrenor, a pregătit echipe ca Universitatea Cluj, Sportul Studenţesc, UTA Arad, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSM Politehnica Iaşi şi Concordia Chiajna. Cu Adrian Falub pe bancă, au promovat în Liga I echipele Universitatea Cluj, FCM Târgu Mureş şi Unirea Alba Iulia.

Conducerea CSA „Steaua Bucureşti” va fixa noului antrenor obiectivul principal de a promova echipa în eşalonul următor şi participarea până în fazele superioare ale Cupei României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.