Preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Valentina Caciureac, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că ia în calcul înfiinţarea unei echipe de fotbal, urmând să discute cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor pe această temă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialul CS Rapid a afirmat că a cerut amănunte legate înfiinţarea unei echipe de fotbal şi de la George Boroi, fostul comandant al CSA Steaua.

“În acest moment nu există un proiect de infiinţare a unei echipe de fotbal. Pentru noi nu există un astfel de proiect. Sunt probleme, în primul rând o echipă înfiinţată nu ar putea evolua în Liga I şi nu poţi să iei o echipă să o duci până în Liga I şi apoi să o dai la uun privat. Până la urmă noi facem sport pe bani pubici, suntem o instituţie publică şi nu putem face asta. Am vorbit cu Boroi când era preşedinte la CSA Steaua, i-am cerut detalii, dar nu erau în aşa măsură încât să ne facă să parcurgem paşii făcuţi de ei. Nu este exclusă total ideea, vom mai discuta, vom merge la minister. Au mai fost discuţii pe tema asta, dar nu s-a concretizat nimic. Vom relua discuţia la nivelul ministerului”, a declarat Caciureac.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După intrarea în faliment a societăţii care administra clubul FC Rapid, două echipe care se doresc a fi continuatoare ale grupării giuleştene, AFC Rapid şi Mişcarea CFR, au fost înscrise în Liga a V-a, ambele promovând în eşalonul superior la finalul acestui sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.