Înotătorul Robert Glinţă a revenit, joi, în competiţii, el participând la etapa a şaptea a International Swimming League, la Budapesta, competiţie la care a stabilit şi un record naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Glinţă s-a prezentat la concurs după două săptămâni de carantină. El a stabilit recordul naţional la 50 m spate (bazin de 25 de metri, timpul 23.12). Românul s-a clasat pe locul doi, iar proba a fost câştigată de Shane Ryan.

“Valorosul nostru înotător Robert Glinţă, calificat la JO de la Tokio, a revenit astăzi în competiţii, în cadrul International Swimming League (ISL), unde face parte din echipa Iron. Runda a şaptea a competiţiei (Match 7) este găzduită de Budapesta în zilele de 5 şi 6 noiembrie, iar Glinţă s-a prezentat la startul întrecerilor direct din izolare (două săptămâni de stat acasă din cauza COVID 19)! Pauza nu l-a afectat însă pe Robert, care a reuşit să stabilească un nou record naţional în proba de 50 de metri spate (bazin de 25 m), cu timpul de 23,12 (mai bun cu 0,26 decât precedentul timp de referinţă). Proba a fost câştigată de americanul Shane Ryan (22,86 sec.).

Glinţă a mai luat startul şi la 100 m spate, unde s-a clasat pe locul 7, cu 1:53,48”, se arată pe pagina de Facebook a CS Dinamo.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.