Clubul Crystal Palace a anunţat că antrenorului Roy Hodgson i s-a făcut rău în timpul antrenamentului de joi dimineaţă, astfel că nu va mai susţine conferinţa de presă care era programată în cursul zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din nefericire, conferinţa de presă de astăzi nu va mai avea loc aşa cum era programată, deoarece lui Roy Hodgson i s-a făcut rău în timpul antrenamentului din această dimineaţă”, a notat Crystal Palace pe site-ul oficial.

Joi dimineaţă presa a scris că Palace este pe cale să-l demită pe Hodgson, clubul fiind pe locul 15 în Premier League şi la cinci puncte de zona retrogradării.

Palace înfruntă luni, pe Goodison Park, echipa Everton, în Premier League.

Hodgson ar fi pe cale să îşi piardă postul, iar fostul antrenor al lui Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, este marele favorit pentru a-l înlocui, precizează BBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.