Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat după meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, că jucătorii săi nu au fost de acord cu amânarea partidei fiind supăraţi pentru că clujenii au minţit în privinţa plăţii banilor la transferul lui Cătălin Golofca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că aveam de ce să îmi fie teamă înainte de acest meci, chiar dacă jucam cu echipa a doua. Botoşani are o echipă foarte bună şi azi am meritat victoria, am scăpat de ocazia mare a lui Cătălin Golofca, iar după care am meritat victoria. V-am spus şi nu mint, m-a sunat domnul Iftime, m-a întrebat dacă vrem să amânăm. Eu i-am întrebat pe jucători şi pe fondul acela de supărare, de la momentul transferului lui Golofca, când ne-au spus că ne plătesc banii, când ne-au minţit, ne-au amânat, băieţii nu au fost de acord să amânăm, asta a fost decizia lor, iar domnul Iftime a ţinut cont de părerea fotbaliştilor, pentru că cei de care depind rezultatele sunt jucătorii", a spus Marius Croitoru la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul secund Alin Minteuan, venit la interviu în locul lui Dan Petrescu, a afirmat că CFR Cluj a pierdut pe propria mână punctele puse în joc. ”Ei au avut eficienţă maximă. Două şuturi, două goluri. Noi ne-am creat câteva situaţii, am avut două oportunităţi singuri cu portarul, dar n-am dat gol. Am pierdut punctele pe mâna noastră. Ne-am temut de meci, a fost o oarecare stare de nervozitate, de presiune transmisă jucătorilor. S-a adeverit până la urmă, n-a ieşit bine. Ne doream să câştigăm, cel puţin să nu pierdem, mai ales că urmează un meci decisiv în Europa. Aveam nevoie de un moral bun înainte de partida cu Celtic. Sperăm la calificare”, precizat Minteuan.

Formaţia CFR Cluj, liderul din Liga I, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Au marcat Ashkovski ’14 şi Roman ’71 pentru gazde, respectiv Pereira ’21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.