După înfrângerea suferită duminică de Manchester United în faţa echipei Arsenal (1-3), antrenorul Erik ten Hag a explicat de ce Jadon Sancho nu a fost convocat pentru acest meci. Jucătorul nu a fost mulţumit de ce a spus antrenorul său şi a răspuns într-un mesaj în social media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu l-am convocat din cauza performanţelor sale la antrenamente. La Manchester United, trebuie să fii la înălţime în fiecare zi. Sunt alegeri de făcut în atac", a declarat Ten Hag la conferinţa de presă.

Justificarea lui Ten Hag nu a fost pe placul jucătorului: "Nu credeţi tot ce citiţi! Nu accept ca oamenii să spună lucruri complet neadevărate. M-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Cred că mai sunt şi alte motive pentru acest caz, pe care nu le voi detalia. Sunt ţapul ispăşitor de multă vreme, ceea ce nu este corect! Tot ce vreau să fac este să joc fotbal cu zâmbetul pe buze şi să îmi aduc contribuţia la echipa mea. Respect toate deciziile luate de staff, joc cu jucători fantastici şi sunt recunoscător că o fac, dar ştiu că fiecare săptămână este o provocare. Voi continua să lupt pentru acest club, indiferent de situaţie!".

 

Transferat la Manchester United de la Borussia Dortmund în vara anului 2021, jucătorul în vârstă de 23 de ani a evoluat în 82 de meciuri pentru "diavolii roşii", marcând 12 goluri şi oferind şase pase de gol în toate competiţiile. De la începutul sezonului 2023-2024, el a evoluat în trei meciuri, de fiecare dată din postura de rezervă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.