Interul Cristina Neagu a jucat, duminică, al doilea meci în Liga Campionilor, după o lungă perioadă de indisponibilitate cauzată de o accidentare. Ea a postat un mesaj pe Facebook, în care promite că va fi din nou o jucătoare de neoprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu siguranţă că înfrângerile sunt mereu dureroase, dar când treci prin câte am trecut eu, în mod special în acest an, îţi dai seama că durerea sufletească pe care o simţi atunci când nu poţi juca este incomparabil mult mai mare decât atunci când pierzi un meci. Mă bucur enorm să fiu pe teren, iar răbdarea şi timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit", a scris sportiva de la CSM Bucureşti.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 25-21, de Team Esbjerg, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.