Fotbalistul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care este acuzat de autorităţile spaniole de patru delicate fiscale, este dispus să îşi recunoască vina şi să achite 14 milioane de euro pentru a evita o eventuală condamnare la închisoare, informează elmundo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este prima ofertă oficială făcută de Ronaldo fiscului, iar propunerea este în prezent analizată.

Autorităţile spaniole îl acuză pe Ronaldo de evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro în intervalul 2011-2014, bani proveniţi din sumele obţinute din drepturile de imagine ale starului portughez.

În cazul în care nu se va ajunge la un acord, suma reclamată de fisc ar putea creşte chiar şi de şase ori, ceea ce este însă puţin probabil, scrie El Mundo.

Potrivit dezvăluirilor Football Leaks, Cristiano Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale, timp de şapte ani, companii paravan. Atacantul portughez ar fi profitat de un sistem elaborat de evaziune fiscală pus în practică de agentul său, Jorge Mendes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.