Cristiano Ronaldo crede că interviul său TV exploziv, în care atacantul de la Manchester United a spus că a fost trădat de club, nu a fost o distragere a atenţiei pentru vestiarul Portugaliei de la Cupa Mondială, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căpitanul Portugaliei a spus că nu este îngrijorat de modul în care acţiunile sale vor avea impact asupra echipei, adăugând că se simte foarte bine în privinţa şanselor lor de a câştiga Cupa Mondială.

„În viaţa mea, cel mai bun moment este întotdeauna momentul meu. Nu trebuie să mă gândesc la ce cred alţii. Vorbesc când vreau. Jucătorii mă cunosc foarte bine de mulţi ani şi ştiu cefel de persoană sunt. Este un grup ambiţios care este înfometat şi concentrat. Aşa că sunt sigur că (interviul) nu va zgudui concentrarea vestiarului.", a mai spus el.

Referindu-se la el însuşi la persoana a treia, Ronaldo a spus că „tot ce este legat de el va stârni mereu critici şi controverse”.

După ce a ratat meciul amical de joi împotriva Nigeriei de la Lisabona din cauza unei probleme cu stomacul, Ronaldo s-a antrenat ca de obicei cu colegii de echipă de când a sosit vineri în Qatar şi a spus că se simte în formă.

"Mă simt grozav, sunt recuperat şi mă antrenez bine şi gata să încep Cupa Mondială în cel mai bun mod posibil. Simt că această echipă a Portugaliei are un potenţial uimitor. Cred că putem câştiga cu siguranţă, dar trebuie să ne concentrăm pe următorul meci. Deci, ne concentrăm în Ghana, să câştigăm.  Vom vedea în final care este cea mai bună echipă, dar cred că Portugalia este cea mai bună echipă de la această Cupă Mondială. Dar trebuie să o arătăm pe teren.", a precizat el.

Portugalia este în Grupa H a Cupei Mondiale cu Ghana, Uruguay şi Coreea de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.