Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost audiat, miercuri, de poliţia britanică, după ce i-a distrus telefonul unui fan al formaţiei Everton, după un meci din sezonul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acuzat de agresiune şi "daune penale”, portughezul în vârstă de 37 de ani a fost audiat de poliţişti în legătură cu incidentul petrecut pe 9 aprilie după înfrângerea celor de la United la Everton.

Un videoclip care a devenit viral pe reţelele de socializare l-a identificat pe Ronaldo, care a fost "chemat la ordine” de către poliţia din Merseyside County miercuri. "Subiectul este acum închis”, a adăugat poliţia.

Vedeta şi-a cerut scuze public şi i-a oferit fanului ocazia să vină să vadă un meci pe Old Trafford, stadionul lui Manchester United, "în semn de fair-play şi sportivitate".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.