CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că fundaşul Cristi Manea a semnat un nou contract cu gruparea campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cristi Manea, unul dintre cei mai buni fundaşi laterali români ai momentului, revine la echipa alături de care a câştigat campionatul în România. În vârstă de 20 de ani, apărătorul dreapta a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai CFR-ului în sezonul trecut, evoluând în 35 din cele 36 de partide din Liga 1”, se arată pe site-ul cfr1907.ro.

Manea este împrumutat la CFR Cluj de Apollon Limassol.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tot miercuri, gruparea clujeană a anunţat că i-a achiziţionat pe internaţionalul maghiar Adam Lang şi atacantul camerunez Robert Ndip Tambe.

Adam Lang, în vârstă de 25 de ani, a evoluat la echipe ca Veszprém, Gyor, Videoton, Dijon şi Nancy. În sezonul 2012/2013, la 20 de ani, Lang a ieşit campion al Ungariei cu ETO Gyor.

Atacantul Robert Ndip Tambe a venit în Gruia după despărţirea de echipa turcă Adana Demirspor, pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă şi campionat. În 2016, Tambe a câştigat alături de reprezentativa ţării sale, Camerun, Cupa Africii pe Naţiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.