Portarul naţionalei Belgiei, Thibaut Courtois, a acuzat de antifotbal echipa Franţei, marţi seară, după ratarea calificării în finala Cupei Mondiale, relatază dhnet.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci frustrant. Franţa a prestat antifotbal. S-a apărat cu 11 oameni pe ultimii 40 de metri. Jucătorii săi au rămas în jumătatea lor de teren şi au mizat pe contraatacuri, profitând de viteza lui Griezmann şi a lui Mbappe. Este dreptul lor. Eu am avut câteva intervenţii, însă nu am primit gol la o ocazie mare, în afara acelui corner. Păcat…”, a spus Courtois.

Thibaut Courtois a precizat că îi pare rău că Belgia a pierdut în faţa unei echipe care nu a fost mai puternică. “Cel mai frustrant este că am pierdut în faţa unei echipe care nu a fost mai puternică decât noi. Pur şi simplu s-au apărat, la fel ca în meciul cu Uruguay. Este păcat pentru fotbal că Belgia nu a câştigat, dar dacă vedem meciul,nu au fost ocazii mari. Am avut dificultăţi în a face pase bune, centrări bune… Este greu de câştigat un astfel de meci. Ar fi putut fi 0-0 şi să se ajungă la loviturile de departajare. Dar a fost acel corner…”, a adăugat el.

Franţa s-a calificat pentru a treia oară în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Belgiei, în semifinalele competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.