Portarul Costel Pantilimon s-a adaptat foarte rapid la noua sa echipă, Watford, care a promovat în acest sezon în Premier League, jucătorul român declarând pentru site-ul oficial al FRF că este încrezător în viitorul său la această formaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am adaptat foarte repede la noua echipă, am fost bine primit de colegi şi de staf. Este o echipă care şi-a propus mult, pentru primul an în Premier League s-a descurcat foarte bine până în acest moment. Este un proiect care m-a încântat şi care îmi dă încredere pentru viitorul meu aici", a spus Pantilimon.

Portarul naţionalei României consideră că eliminarea echipei Arsenal Londra în sferturile de finală ale Cupei Angliei este o performanţă pentru formaţia sa şi spune că adversara din semifinale, Crystal Palace, este la fel de puternică precum celelalte două competitoare.

"Sunt foarte bucuros. Este o performanţă uriaşă pentru club şi mă bucur că mi-am putut ajuta echipa să obţină această calificare. Nu am avut preferinţe înaintea tragerii la sorţi, toate echipele rămase în competiţie sunt puternice şi foarte motivate să câştige trofeul. Nu mai este decât un pas spre finală şi sunt convins că toată lumea va da totul pentru a merge mai departe", a afirmat Costel Pantilimon.

Echipa Watford, cu portarul Costel Pantilimon titular, s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după ce a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Arsenal Londra, în sferturile competiţiei.

Pantilimon a fost transferat la finalul lunii ianuarie de Watford de la Sunderland. Internaţionalul român este rezerva brazilianului Gomes şi a jucat doar trei meciuri pentru Watford, toate în Cupa Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.