Tehnicianul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat vineri seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 2-0, că jucătorii săi au controlat extraordinar partida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc bun, băieţii au controlat extraordinar partida, probabil că am exagerat eu puţin cu reacţiile, însă adevărul este că n-am avut emoţii la poarta noastră. Ştiam că va fi un meci între două echipe de nivel apropiat, însa m-am simţit în siguranţă la jocul de azi. Vreau să îmi felicit baieţii pentru că şi-au creat ocazii cât în tot campionatul trecut. Aş vrea să remarc spiritul nostru de echipă şi de grup, pentru că eu consider că asta este forţa noastră în acest moment, iar unitatea ne face mai puternici. Ne-am pregătit special pentru faze fixe, ştiam ceea ce joacă ei şi că pun de regulă mult accent pe aceste faze. Ne-am apărat bine şi ne-a ieşit", a spus Enache la Telekom Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, în primul meci al etapei a doua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dumitraş ’44 şi Roman II ’76.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.