Naţionala din Costa Rica a fost învinsă, marţi, în deplasare, de Panama, scor 2-1, în ultimul meci din preliminariile Cupei Mondiale, partidă la care oaspeţii susţin că gazdelor nu ar fi trebuit să le fie acordat golul egalizator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Site-ul oficial al federaţiei costaricane notează că golul atribuit lui Gabriel Torres a fost unul “fantomă”, deoarece mingea nu a depăşit linia porţii. Arbitrul din Guatemala Walter Lopez a validat însă acest gol controversat.

“Mi se întâmplă aşa ceva pentru prima dată în viaţă. Este ceva atipic, sunt lucruri pe care ca fotbalist nu le înţeleg. Nici nu ştiu cum să vorbesc despre asta, însă în fotbal se întâmplă lucruri”, a declarat portarul Patrick Pemberton.

Şi presa a scris că nu a fost de fapt gol. “Arbitrul Walter Lopez i-a validat un gol inexistent naţionalei din Panama şi I l-a atribuit lui Gabriel Torres, deşi mingea în mod clar nu a depăşit linia porţii apărate de Patrick Pemberton”, notează La Nacion.

Reprezentativa statului Panama, pentru care evoluează dinamovistul Jaime Penedo, a obţinut pentru prima dată în istorie calificarea la Cupa Mondială, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, naţionala din Costa Rica, în ultima etapă a preliminariilor CONCACAF. Au marcat Gabriel Torres ’52 şi Roman Torres ’87 pentru Panama, respectiv Venegas ’36 pentru oaspeţi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.