Jucătorii echipei braziliene Gremio au protestat intrând cu măşti pe teren înaintea meciului cu Sao Luiz, duminică, ei nedorind să evolueze, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbaliştii, cu antrenorul Renato Portaluppi în frunte, au ieşit din tunel şi s-au aliniat înainte de partidă purtând măşti.

“Acest protest al jucătorilor face implicită susţinerea noastră pentru suspendarea campionatului. Viaţa este mai importantă”, a declarat Paulo Luz, director al clubului.

Partida de pe Gremio Arena s-a disputat fără spectatori, iar gazdele s-au impus cu scorul de 3-2. În timpul meciului, jucătorii nu au purtat măşti.

Protestul echipei Gremio vine în contextul în care jucători şi cluburi din America de Sud au început să se plângă de deciziile autorităţilor ca meciurile să se dispute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.