Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, duminică, după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-2, că nu contează că formaţia sa a primit goluri, el preferând acest rezultat “decât un 1-0 chinuit”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca toţi suporterii, am trecut de la agonie la extaz. Lucrul bun este că am câştigat şi am marcat şase goluri în două meciuri. Nu contează că am primit, prefer un 3-2 decât un 1-0 chinuit. (Probleme în apărare?) Absolut deloc, am primit un gol la corner, apoi a fost neşansă, nu e o problemă de apărare", a spus Papură, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru a declarat că echipa sa nu are experienţa Ligii I, dar va creşte de la meci la meci şi va fi respectată.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa nou-promovată Academica Clinceni, în prima etapă a Ligii I, meci la care cele două grupări au înscris ultimele goluri în minutele 90+3 şi 90+5. Au marcat: Răuţă ’13 (autogol), Martic ’41, Constantin ‘90+5 / Şut ’29, Nsiah ‘90+3

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.