Lee Kang-in, mijlocaşul echipei Coreea de Sud şi al formaţiei Paris Saint Germain, şi-a cerut scuze oficiale, miercuri, la Seul, pentru rolul său într-o altercaţie cu căpitanul Son Heung-min în timpul Cupei Asiei, în timp ce ţara sa se pregăteşte pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială din 2026, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lee s-a înclinat pentru a-şi prezenta scuzele publice oficiale pe stadionul Cupei Mondiale de la Seul, după ce a fost convocat pentru meciurile de calificare la CM ale Coreei de Sud împotriva Thailandei, care se vor disputa acasă şi în deplasare.

Son s-a ales cu un deget dislocat în urma unei încăierări între coechipieri în ajunul semifinalei Cupei Asiei. Lee a fost aspru criticat în Coreea de Sud, unde atacantul lui Tottenham Hotspur, Son, rămâne cel mai popular sportiv.

Coreenii au pierdut în semifinale în faţa Iordaniei, un rezultat care a dus şi la demiterea antrenorului Juergen Klinsmann.

"Am primit atât de multă dragoste şi susţinere din partea fanilor în timpul Cupei Asiei, dar nu mi-am răsplătit fanii şi i-am dezamăgit", a declarat Lee miercuri presei coreene.

"Criticile din partea tuturor mă vor ajuta pe parcurs. Voi încerca din greu să devin o persoană mai bună şi un jucător de fotbal mai bun, cineva care poate ajuta echipa şi poate da exemple bune", a spus el.

Tot miercuri, Son a declarat într-o conferinţă de presă că Lee a oferit, de asemenea, "scuze sincere" în timpul cinei echipei de marţi, iar echipa le-a acceptat pe deplin.

"Este nevoie de curaj pentru a-ţi cere scuze, iar Kang-in a stat în faţa tuturor pentru a o face cu sinceritate", a spus Son.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.