Coreea de Sud a obţinut pentru a zecea oară calificarea la Cupa Mondială, după ce a învins, marţi, la Dubai, reprezentativa Siriei, în etapa a opta a fazei a treia a preliminariilor asiatice ale competiţiei care va avea loc în Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Kim Jin-Su '53, Kwon Chang-Hoon '71.

Coreea de Sud ocupă locul al doilea în Grupa A, cu 20 de puncte, două mai puţine decât liderul Iran, altă echipă care şi-a asigurat calificarea.

Emiratele Arabe Unite ocupă locul 3, de baraj, cu 9 puncte, fiind urmată de Liban, şase puncte, Irak, cinci puncte, şi Siria, două puncte.

În Grupa B, Arabia Saudită, 19 puncte, şi Japonia, 18 puncte, au cele mai mari şanse de calificare. Australia este pe locul 3, de baraj, cu 15 puncte, urmată de Oman, opt puncte, China, cinci puncte, şi Vietnam, trei puncte.

Echipele de pe locurile trei vor juca un meci de baraj între ele, iar învingătoarea va participa la un play-off intercontinental.

Din preliminariile asiatice mai sunt de disputat două etape.

La Cupa Mondială din 2022 au obţinut calificarea Qatar (gazdă), Germania, Danemarca, Brazilia, Franţa, Belgia, Croaţia, Spania, Serbia, Anglia, Elveţia, Olanda, Argentina, Iran şi Coreea de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.