Atacantul Andrei Cordea a declarat că jucătorii de la FCSB trebuie să pună capul în pământ şi să steargă la meciul cu Dinamo "ruşinea" de la partida cu CFR Cluj, scor 1-4, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut o primă repriză bună, am dominat meciul, dar în a doua repriză ei au marcat şi noi am căzut. Trebuie să punem capul jos, să muncim, trebuie să ştergem cu Dinamo această ruşine şi să ne revenim. Cerem scuze suporterilor. S-au făcut multe greşeli individuale, avem două săptămâni în care putem lucra, unii plecăm la naţionale, dar sper să ne punem la punct şi să nu mai greşim. Noi am jucat cu CFR Cluj şi am vrut să ne dăm viaţa pe teren, ne pare rău pentru suporteri, au stat în ploaie pentru noi. Îmi pare rău că nu pot merge la naţională fericit sută la sută", a declarat Cordea la televiziunile care transmis Liga I.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.